Pedicure in Amsterdam

Geef uw voeten extra aandacht en verzorging met een pedicure behandeling in Amsterdam. Ga bijvoorbeeld voor een ontspannende cosmetische behandeling, waarbij u naast een basis pedicure behandeling een heerlijke scrubbehandeling en voetmassage ontvangt. Daarnaast bieden wij de optie om uw teennagels te lakken met nagellak of Shellac voor een verzorgd resultaat. Ook voor functionele pedicure behandelingen kunt u bij onze gecertificeerde pedicure terecht. Zo zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van kalknagels, ingegroeide teennagels en het verwijderen van eelt en likdoorns.

Pedicure behandeling vanaf € 35,-

’s Avonds geopend

Gecertificeerde pedicure

Wat doet een pedicure?

Tijdens een pedicurebehandeling worden de voeten extra verzorgd op cosmetisch en medisch gebied. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen en knippen van de nagels, het verwijderen van overtollig eelt en het verzorgen van de voeten. In de salon maken wij onderscheid tussen functionele en cosmetische pedicurebehandelingen. Afhankelijk van het soort behandeling duurt een behandeling gemiddeld tussen de 30 en 60 minuten.

Functionele pedicure

De functionele pedicure is een reguliere voetverzorging waarbij diverse voetproblemen kunnen worden verholpen, zoals een likdoorn of een ingroeiende teennagel. De behandeling omvat:

 • Nagels knippen
 • Nagelriemomgeving verzorging
 • Eelt verwijderen
 • Likdoorns verwijderen
 • Ingroeiende teennagels behandelen
 • Kalknagels behandelen
Prijzen functionele pedicure
Pedicure behandeling functioneel (30 minuten) € 35,-
Pedicure behandeling functioneel (45 minuten) € 45,-
Pedicure behandeling functioneel (60 minuten) € 55,-

Afspraak maken 020 676 8315

Cosmetische pedicure

Steeds meer vrouwen zien een bezoekje aan de pedicure als verwennerij. Claudia Geduld biedt daarom naast de basis pedicurewerkzaamheden ook cosmetische voetverzorging aan. Hierbij kunt u denken aan het lakken van de nagels met een mooie kleur of Shellac nagellak, een voetenscrub, een voetenbad met een ontspannende olie en een voetmassage. De cosmetische behandeling bestaat uit:

 • Voetenbad
 • Scrubbehandeling
 • Nagels knippen en vijlen
 • Nagelriemen verzorgen
 • Eeltplekjes verwijderen
 • Voetmasker
 • Voetmassage
Prijzen cosmetische pedicure
Pedicure behandeling cosmetisch (45 minuten) € 42,50
Nagels lakken met nagellak € 7,50
Nagels lakken met Shellac € 12,50

Afspraak maken 020 676 8315

Dit zeggen onze klanten over een pedicure behandeling bij Claudia Geduld:

Rianne Veltman
uit Amsterdam

"Ik kickbocks een aantal keer per week, waardoor er een flinke laag eelt onder mijn voeten zit. Niet heel erg sexy natuurlijk. Om dit te voorkomen ga ik regelmatig naar de functionele pedicure, waardoor mijn voeten verzorgd blijven."
Mitchel Fraterman
uit Amsterdam

"Voor mannen heerst er toch een schaamte om naar de pedicure te gaan. Ik – en mijn vrouw :) – ben echter super blij dat ik de stap heb gemaakt. Ik heb geen last meer van mijn likdoorns, waardoor ik ’s avonds niet perse mijn schoenen hoef te verwisselen voor een paar sloffen."
Kimberley van Toor
uit Amsterdam

"Ik laat ongeveer een keer in de maand mijn voeten doen door de pedicures van Claudia Geduld. Naast dat mijn voeten zijdezacht zijn, zijn mijn teennagels altijd keurig voorzien van een gekleurd lakje."

Meer dan alleen een pedicure behandeling

Met onze pedicure behandeling worden uw voeten compleet verzorgd onder het genot van een kopje koffie, thee of een glas water. In onze schoonheidssalon staat rust en ontspanning centraal. Wij zijn aangesloten bij Provoet – de brancheorganisatie voor pedicures – waardoor u verzekerd bent van een hoge kwaliteit en optimale hygiëne.

Maak een afspraak bij de pedicure in Amsterdam

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling in Amsterdam of wilt u meer informatie? Neem contact op door te bellen naar 020 676 8315 of vul het contactformulier in.

Claudia Geduld Skincare

Maasstraat 38
1078 HK Amsterdam

T: 020 76 8315
E: info@cgskincare.nl

Maandag:12:00 - 20:00 uur
Dinsdag:10:00 - 20:00 uur
Woensdag:10:00 - 20:00 uur
Donderdag:10:00 - 20:00 uur
Vrijdag:10:00 - 18:00 uu
Zaterdag:10:00 - 18:00 uur
Zondag:Gesloten