IMAGE Skincare Amsterdam concept

Krijg een frisse en egale huid die straalt. De producten van IMAGE Skincare reinigen de huid en bieden bescherming tegen invloeden van buitenaf. Bij alle gezichtsbehandelingen gebruiken wij de producten van IMAGE Skincare en combineren we verschillende productlijnen voor een behandeling die precies bij uw huid past. Alle producten van IMAGE Skincare zijn dierproefvrij en vrij van parabenen.

  • Behandeling op maat voor elk huidtype
  • Persoonlijk verzorgingsadvies van onze huidexperts
  • Gezichtsbehandelingen voor mannen en vrouwen
  • Ook welkom zonder afspraak
  • Behandelingen vanaf € 17,50

Afspraak inplannen IMAGE Skincare gezichtsbehandeling

Via onze afsprakenpagina plant u gemakkelijk en snel uw behandeling in. U geeft hierbij zelf de dag en het tijdstip van de behandeling aan, en door welke huidexpert u behandeld wilt worden. Heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op via 020 676 8315 of stuur ons een bericht via info@cgskincare.nl.

Analyse van de huid

Tijdens de gezichtsbehandeling werkt de schoonheidsspecialiste altijd met producten van Dermalogica en IMAGE Skincare. Voordat de huidexpert begint met de gezichtsbehandeling, brengt ze uw huid in kaart met de Face Mapping® huidanalyse van Dermalogica, en stelt ze een behandeling op die precies aansluit op de behoefte van uw huid.

Gezichtsbehandelingen bij Claudia Geduld

Bij elke schoonheidsbehandeling gebruiken we uitsluitend producten van IMAGE Skincare en Dermalogica. U heeft hierbij de keuze uit behandelingen met een focus op reiniging, acne behandelingen, dieptepeelings en microdermabrasie behandelingen.

Gezichtsbehandelingen met focus op reiniging

De Dermalogica gezichtsbehandelingen Power Boost, Power Cleanse en Dermalogica Facial zijn alle drie gericht op het reinigen en verzorgen van de huid. Uw huid wordt bij alle drie de behandelingen verzorgd met een stoombad, dubbele reiniging, peeling, booster, masker en verzorging. Bij de Power Boost krijgt u hiernaast een masker en bij de Power Cleanse krijgt uw huid een extra dieptereiniging. Bij de Dermalogica Facial epileren we ook uw wenkbrauwen en masseren we de hoofdhuid.

Direct boeken

Acne behandelingen

Wanneer u last heeft van acne, stelt de schoonheidsspecialiste een behandeling samen die gericht is op bestaande mee-eters of gesloten talgbultjes verwijderen. Daarnaast is de behandeling bedoeld voor het voorkomen van toekomstige ontstekingen. Voor de acnebehandelingen gebruiken we speciale acneproducten van Dermalogica en IMAGE Skincare. Wanneer u last heeft van littekens of een grovere huidstructuur als gevolg van acne, raden we microdermabrasie of een dieptepeeling aan.

Microdermabrasie

Met deze huidverjongende behandeling spuiten we met een speciaal peelingapparaat micro-kristallen tegen de huid. Hierdoor verwijderen we dode huidcellen en stimuleren we de huid om zich te vernieuwen. De behandeling is geschikt voor het vervagen van rimpels, littekens, pigmentvlekken en rode vlekjes. Na de microdermabrasie verzorgt de schoonheidsspecialiste uw huid met een vitamine C-masker.

Dieptepeeling

Ook deze behandeling is gericht op het exfoliëren van de huid, maar in tegenstelling tot de microdermabrasie behandeling richt deze behandeling zich ook op de diepere huidlagen. Met de peelingbehandeling verminderen (fijne) rimpels en worden littekens minder zichtbaar. Uw huid krijgt een fijnere structuur en ziet er jonger uit.

Het merk IMAGE Skincare

De producten van het Amerikaanse merk IMAGE Skincare zijn gericht op het verzorgen en verbeteren van de huid. De producten zijn samengesteld door artsen, dermatologen en professionele huidspecialisten en bevatten hoge concentraties werkzame stoffen. Het merk heeft basisproducten die geschikt zijn voor elk huidtype en speciale producten voor het behandelen van rimpels, acne en pigmentvlekjes.

Afspraak maken IMAGE Skincare Amsterdam

Een behandeling bij Claudia Geduld plant u gemakkelijk online in via onze afsprakenpagina of door te bellen naar 020 676 8315. U vindt ons aan de Maasstraat in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Bekijk voor een routebeschrijving naar de salon onze contactpagina.