Dermalogica Amsterdam

Krijg een mooie en gezonde huid met de producten van Dermalogica. Deze verbeteren uw huid en veroorzaken geen onzuiverheden. Een gezichtsbehandeling bij Claudia Geduld is no-nonsense en altijd volledig gepersonaliseerd met de Face Mapping® huidanalyse. Hierdoor weet u zeker dat we alleen de beste producten voor uw huid gebruiken.

Gecertificeerde Dermalogica huidexperts

Altijd met een persoonlijke Face Mapping® huidanalyse

Drie verschillende Dermalogica gezichtsbehandelingen

Afspraak inplannen Dermalogica gezichtsbehandeling

U vindt Schoonheidssalon Claudia Geduld in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Samen met ons team Dermalogica huidexperts staan we graag voor u klaar om uw huid in de best mogelijke conditie te brengen. Wilt u een afspraak inplannen? Neem contact met ons op via 020 676 8315 of stuur ons een bericht via info@cgskincare.nl.

Dermalogica gezichtsbehandelingen

Voordat we starten met de Dermalogica behandeling, brengen we met een Face Mapping® huidanalyse gedetailleerd de behoefte van uw huid in kaart. Hierbij bekijken we maar liefst veertien verschillende delen van uw gezicht. We bieden drie gezichtsbehandelingen aan die we altijd aanpassen op de behoefte van uw huid.

Gezichtsbehandeling Power Boost

De prijs van deze behandeling bedraag € 39,-. In 30 minuten analyseren we uw gezichtshuid met de Face Mapping® methode en boosten we de huid met producten met een hoge dosis vitamine A, C en E. Daarna verzorgen we de huid met:

 • Stoombad
 • Dubbele reiniging
 • Peeling
 • Booster
 • Masker
 • Dagverzorging

Gezichtsbehandeling Power Cleanse

Deze Dermalogica behandeling is sterk gericht op het reinigen van uw huid. Na een uitgebreide Face Mapping® huidanalyse wordt uw huid gereinigd met de volgende behandelstappen:

 • Stoombad
 • Dubbele reiniging
 • Peeling
 • Dieptereiniging
 • Dagverzorging

De prijs voor een Power Cleanse gezichtsbehandeling bedraagt € 39,- bij een behandeling van 30 minuten en € 54,- bij een behandeling van 45 minuten.

Gezichtsbehandeling Dermalogical Facial Treatment

Na een persoonlijke huidanalyse verzorgen we uw huid met de volgende behandelingen:

 • Dubbele reiniging
 • Stoombad
 • Peeling
 • Dieptereiniging
 • Masker
 • Epileren
 • Gezichtsmassage

Deze volledige, reinigende en verzorgende behandeling bestaat uit een combinatie van de power boost en power cleanse en voedt en reinigt het gezicht. De behandeling duurt altijd minimaal een uur. Ook bieden we deze behandeling aan met een duur van 75 minuten of 90 minuten. Bij een behandeling van 75 minuten mag u een extra behandeling kiezen en bij een behandeling van 90 minuten heeft u de keuze uit twee extra’s.

Het merk Dermalogica

Het no-nonsense merk Dermalogica bestaat al meer dan 25 jaar en heeft zich in al deze jaren ontwikkeld tot de eerste keuze van schoonheidsspecialisten wereldwijd. De producten van Dermalogica zijn gericht op het verbeteren van de gezondheid van de huid en stellen een gezonde huid altijd vóór beauty. Het merk leidt huidexperts over de hele wereld op bij eigen Dermalogica instituten. Zo leren experts bijvoorbeeld om de Face Mapping® huidanalyse toe te passen.

Face Mapping® huidanalyse

Het gehele team van Claudia Geduld is gecertificeerd Dermalogica-expert. Dit betekent dat we de trainingen van het expert-programma van Dermalogica hebben doorlopen en de Face Mapping® huidanalyse ontwikkeld door Dermalogica beheersen. Bij Claudia Geduld weet u zeker dat u advies krijgt dat in lijn is met de laatste ontwikkelingen op het gebied van Dermalogica gezichtsbehandelingen.

Dermalogica: gezondheid vóór beauty

In de visie van Dermalogica staat een gezonde huid voorop. Dermalogica gezichtsverzorging bevat geen irriterende bestandsdelen en verstopt de huid niet. Aan de producten zijn geen geuren, chemische kleurstoffen en oliën toegevoegd. Alles draait volledig om het beste product voor uw huid.

Groene filosofie Dermalogica Amsterdam

Dermalogica producten zijn niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu. Het merk gebruikt alleen plantaardige producten en er wordt bij de ontwikkeling geen gebruik gemaakt van testen op dieren. Ook zijn alle Dermalogica verpakkingen ecovriendelijk en kunnen de verpakkingen worden gerecycled.

Afspraak maken Dermalogica Amsterdam

U maakt gemakkelijk zelf een afspraak met een van onze Dermalogica experts via onze afsprakenpagina. Maakt u liever telefonisch een afspraak of heeft u nog vragen over onze Dermalogica behandelingen? Neem gerust contact op met een van onze huidexperts via 020 676 8315.