Acties Claudia Geduld

IS JOUW HUID WEL TOE AAN EEN FLINKE OPPEPPER?

Vanaf 27 maart t/m 27 april betaal je voor 2 van onze topbehandelingen uit de Image Skincare range slechts €55,- ipv €85,-!

I Peel Signature face lift

Heb je binnenkort een feestje? Of wil je net even extra stralen tijdens een belangrijke afspraak of sollicitatie gesprek?

Dan is onze I Peel Signature facelift precies waar jij naar op zoek bent!

Deze behandeling, wordt ook de "rode loper” genoemd vanwege zijn directe resultaat! Het bevat krachtige antioxidanten van grapefruitzaden, huid verhelderende plantenextracten en een cocktail van vitamine A, E en C die de huid voedt. Daarbij ondergaat de huid een megahydratatie van puur hyaluronzuur. Dit alles geeft een stralend, fris en verjongend resultaat in slechts een enkele behandelsessie.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen (minder geschikt voor een acne of vette huid).

I Peel Ormedic lift

Heb jij last van rode vlekken, plekjes en een trekkerige huid? Kortom, onnuttigheden?

Kom dan onze I Peel Ormedic liftrvaren!

Deze peeling bevat een organische mix van papaya, ananas, pompoen en mango met medische resultaten die de gestresste, vermoeide en doffe huid weer in balans brengt. Deze niet-chemische peeling herstelt, vernieuwt en kalmeert met organische ingrediënten de huid op natuurlijke wijze. Geschikt voor een geïrriteerde huid, gevoelige huid en een huid die uit balans is.Tevens geschikt voor zwangere vrouwen en tieners.