Acnebehandelingen

Het accent van de behandeling ligt op het reinigen van de huid. Hierbij worden de blackheads (meeëters) en whiteheads (gesloten talgbultjes) verwijderd. Eventuele ontstekingen worden zorgvuldig met een naaldje aangeprikt en uitgedrukt zonder dat er littekens ontstaan. Daarnaast worden huidverzorgingsadviezen gegeven. Wanneer door de huisarts of specialist medicatie is voorgeschreven wordt de behandeling hierop aangepast. Het doel van de behandeling is om de ontstekingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen.

Tijdens de behandeling worden Dermalogica en Image Skincare-producten gebruikt. Deze merken hebben een lijn die speciaal is ontwikkeld voor de acne huid. Door middel van deze acne producten worden onder andere de bloedcirculatie in de huid gestimuleerd, de talgproductie gereduceerd en de ophoping van dode huidcellen verwijderd. Daarnaast werken de producten zeer desinfecterend en verhogen de celdeling zodat de huid sneller wordt vernieuwd. Nadat de actieve acne verminderd of verholpen is, blijven in een enkel geval littekens of een grove huidstructuur zichtbaar. Om acnelittekens te vervagen wordt microdermabrasie of een dieptepeeling aanbevolen.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Acnebehandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars bij een aanvullende verzekering. Gebruik onderstaande link om te kijken of uw zorgverzekeraar daartoe behoort. Lees altijd goed uw polisvoorwaarden.

Overzicht Vergoedingen Zorgverzekeraars 2017.

Overzicht van alle acnebehandelingen bij Claudia Geduld

Acnebehandeling Prijs
60 min. € 69,50
75 min. € 79,50

Bij deze behandeling ligt de nadruk op het verwijderen van comedonen. De duur van de behandeling is afhankelijk van het aantal te verwijderen onzuiverheden.

Dubbele reiniging
Fruitzuur peeling
Stoombad
Dieptereiniging
Zuiverend / kalmerend masker

Dieptepeeling 60 min
Dermalogica Bio Surface peel
€ 95,-
Dieptepeeling 45 min
Acne lift
€ 85,-
Microdermabrasie 60 min
D.m.v. zuivere microkristallen wordt de bovenste huidlaag geëgaliseerd, waardoor acnelittekens en de poriestructuur worden vervaagd.
€ 95,-